Първоначално публикувано от CHILIEV
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Клуб "Картер" - само за ТвинСпаркове :)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщениеАз каквото съм чел тука по форума,лампата като светне е късничко вече...Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark
Comment
-
Несъм с ТС ама снощи и на мойта и изтекоха водите (мазните) чупил съм картери ама този път май е куриоз,отивам да разглобявам и да слагам другия че куклата няма почивен ден,какво ли щях да правя ако нямам още едно жтд за донорAlfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Зяпам си аз из форума и кво да видя...някакъв странен "КЛУБ" , в следващия момент ми стана тъпо ,щото осъзнах че и аз съм член на този клуб от днес , а даже не съм виновен , така съм придобил колата...та утре (вече днес) ще си имам занимание.
То всъщност с тази кола , май няма да ми е скучно скоро.Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан
Comment
-
айде и аз при вас за нещастие ама каво да се прави
имам един въпрос може ли картера да се залепи с поксипол или някакво друго лепило на място без да се сваля или не
става въпрос за 146 1.6 т.с.Гост това е човек ,който идва да пие кафе а ти изпива всичката ракия
Comment
-
Първоначално публикувано от nedko87 Покажи съобщениеайде и аз при вас за нещастие ама каво да се прави
имам един въпрос може ли картера да се залепи с поксипол или някакво друго лепило на място без да се сваля или не
става въпрос за 146 1.6 т.с.Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
-
Хайде и аз да се запиша тук!
Днес на на връщане от Витоша не забелязах една дупка на пътя и спуках картер
Не е голяма цепнатината, но на скобата, която е под двуцевката и разказах играта...Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от nblagoev Покажи съобщениеХайде и аз да се запиша тук!
Не е голяма цепнатината, но на скобата, която е под двуцевката и разказах играта...Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан
Comment
-
Първоначално публикувано от nblagoev Покажи съобщениеХайде и аз да се запиша тук!
Не е голяма цепнатината, но на скобата, която е под двуцевката и разказах играта...
Тази скоба по принцип я махат, че и тя създава проблеми... Като я закачиш нея...получаваш бонус и картераЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от snaiperisto Покажи съобщениеДа те пратя при едни "агенти" да го залепят?ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA
Comment
-
Първоначално публикувано от snaiperisto Покажи съобщениеДа те пратя при едни "агенти" да го залепят?
Днес разхлабих болтовете на картера и напръсках болтовете на двуцевката със спирачна течност, да "разкиснат" малко.
Утре продължавам с разглобяването и се надявам вечерта да сглобявам.
Тъкмо наближаваше и време за смяна на маслото, та поне за него да не ме е яд.
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеТази скоба по принцип я махат, че и тя създава проблеми... Като я закачиш нея...получаваш бонус и картера
Като я гледам си мисля, че е сложена там, за да предпазва картера от директен удар.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex
Comment
Comment